Helmond – Havenpark

Helmond – Havenpark

Helmond – Havenpark Aan het Havenpark te Helmond wordt een nieuw wandelgebied aangelegd waarbij de oude Aa wordt doorgetrokken. Hiervoor zijn voor de grond- en waterkering damwanden benodigd, welke door…
Den Haag – Noordwal

Den Haag – Noordwal

Den Haag – Noordwal Voor het versterken van een instabiele kademuur, is er vanaf een ponton een tijdelijke damwand type AZ18-700 trillingsvrij aangebracht met een ABI drukstelling. De instabiele kade…
Werkendam - Trillingsvrije darmwanden

Werkendam

Geen reacties
Werkendam Koudgewalste damwanden profiel HP150 trillingvrij drukken met ABI makelaarstelling en HP-persblok. Klant: Martens van Oord Delen:
Den Haag – Scheveningseveer

Den Haag – Scheveningseveer

Geen reacties
Den Haag – Scheveningseveer Tijdelijke en definitieve damwanden trillingsvrij aangebracht ten behoeve van de renovatie van de bestaande kademuur. Door middel van tijdelijke hulpschermen kon de damwandstelling zich over het…
Urk - Van den Herik

Urk

Geen reacties
Urk Damwand trillingvrij drukken in krappe omstandigheden strak langs bestaande bebouwing, met behulp van een ABI makelaar stelling en ABI-press voor Z-profiel damwanden. Klant: Van den Herik Delen:
Sliedrecht - Van den Herik

Sliedrecht

Geen reacties
Sliedrecht Damwand drukken met behulp van een ABI makelaarstelling en ABI-press voor Z-profiel damwanden. Klant: Van den Herik Delen:
Helmond - Spoorzone

Helmond – Spoorzone

Geen reacties
Helmond – Spoorzone Damwanden zowel drukken als trillen met meerdere ABI makelaarstellingen op een buitendienststelling tijdens een weekend (dag en nacht). Klant: MNO Delen:
Helmond - Kasteelherenlaan

Helmond – Kasteelherenlaan

Geen reacties
Helmond – Kasteelherenlaan Damwanden zowel trillen als drukken met meerdere ABI makelaar stellingen tijdens een buitendienststelling in het weekend (dag en nacht), op een project van ProRail. Klant: Colijn Delen:
Menu