Damwand plaatsen

Bent u op zoek naar een partij die damwanden voor uw bouwproject kan plaatsen? W-Dam is graag uw meest betrouwbare en vakkundige partner op dat gebied.

Een stalen damwand plaatsen wordt gedaan met behulp van geprofileerde platen met een extreem hoge sterkte en stabiliteit. Deze speciale profilering zorgt ervoor dat de plaat die een wand zal vormen, een zeer robuust karakter krijgt en drukbestendig is. Bovendien kan het profiel vast in de grond worden verankerd. Door een damwand te laten plaatsen door W-Dam weet u zeker dat de uitvoering van complexe bouwprojecten mogelijk wordt gemaakt.

Damwand laten plaatsen door W-Dam

Een stalen damwand plaatsen wordt gedaan om de bouwput stabiel te maken. Dat betekent dat de wanden grond- en waterbestendig worden waardoor de bouwput niet voortdurend onderloopt met grondwater. Door een damwand te laten plaatsen genereert u een betrouwbare bouwput waarbinnen uw medewerkers hun bouwwerkzaamheden effectief en probleemloos ten uitvoer kunnen brengen. Bovendien zorgt een dergelijk systeem voor een veilige bouwplaats waar mensen onbekommerd kunnen werken.

Als onderdeel van de Hoffmanngroep kunnen wij u als bouwonderneming op een groot aantal manieren van dienst zijn bij het realiseren van een betrouwbare bouwlocatie. Niet alleen kunnen wij damwanden vakkundig voor u plaatsen. U kunt ook terecht bij ons voor het huren en aankopen van allerlei elementen ter vervaardiging van een robuuste bouwlocatie.

Een gerenommeerd partner

De Hoffmanngroep is marktleider ten aanzien van allerlei technieken die toegepast worden op complexe locaties waar bouwprojecten plaatsvinden. Bouwprojecten die grond- en / of waterkering vergen. Diverse gerenommeerde partijen hebben al eens een damwand of ander systeem door ons laten plaatsen. Zo waren wij onder andere betrokken bij de realisatie van de fietskelder nabij station Maastricht. Ook aan de ondergrondse doorgang ten behoeve van de attractie de Baron in de Efteling hebben wij mogen meewerken.

Benieuwd naar meer referenties op het gebied van damwand plaatsen? Neem contact op.