Kennismaking

Wedam is met meer dan 40 jaar ervaring, een betrouwbare partner op het gebied van bouwkuipen en grondkeringen. Wedam houdt zich hoofdzakelijk bezig met damwanden en Berlinerwanden en alle bijkomende werkzaamheden zoals verankeringen en stempeling. Hierbij beschikt Wedam over een modern en zeer gespecialiseerd machinepark en een uitgebreide voorraad aan materialen. Wedam denkt altijd praktisch mee met de hoofdaannemer en opdrachtgever waarbij de jarenlange ervaring zeker van pas komt. Wedam zoekt altijd naar optimalisaties om projecten te verbeteren, maar zal daarbij nooit de veiligheid, duurzaamheid en omgeving uit het oog verliezen. Wedam is helder en transparant in de voorbereiding en sterk en flexibel in de uitvoering. Een advies is altijd gratis en vrijblijvend, neem eens contact op en ervaar het zelf.

Over Ons

Wedam is met meer dan 40 jaar ervaring, een betrouwbare partner op het gebied van bouwkuipen en grondkeringen. Wedam houdt zich hoofdzakelijk bezig met damwanden en Berlinerwanden en alle bijkomende werkzaamheden zoals verankeringen en stempeling.

Werkzaamheden

Werkmaatschappij Wedam valt onder de Hoffmann Groep. De werkzaamheden van Wedam betreffen het verzorgen van grondkerende en waterkerende constructies.

Projecten

Lees verder om een beter inzicht te krijgen in onze werkzaamheden en de projecten die wij reeds hebben opgeleverd in diverse steden. Projecten die zijn uitgevoerd met behulp van trillen, drukken of onze allernieuwste techniek Soilmixen.

Onze Projecten

Bavel

Veghel MBI

Oss

Maastricht GOVA

Aarle-Rixtel

Veghel Kanaal

Menu